Историјата на ПЕС низ видео

14/07/2013 17:44

https://cf.juggle-images.com/matte/white/280x280/we-pes-logo-logo-primary.jpg

На ова видео ќе можете да ја погледнете историјата на ПЕС, се од 1995 година до 2013. Уживајте.

 

Линк од видеото: www.youtube.com/watch?v=6kuHqbRY8xM