ПЕС 2014 Официјален Трејлер

07/07/2013 15:39

Конечно, Конами го објави официјалниот Трејлер за ПЕС 2014. Во овој трејлер можеме да видиме многу нови работи, како на пример одличната графика, нови анимации, потполно нова физика во играта (ново движење на топката и др) и феноменалната атмосфера на трибините. Сигурно би можеле да кажеме дека Револуцијата на ПЕС започна.

 

Во продолжение, за да го погледнете Официјалниот Трејлер, кликнете на линков: www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=foGfXQ73jHw