Snow Truf by PES - Македонија

16/07/2013 22:13

Snow Truf By PES - Македонија

Парт 1 -https://www66.zippyshare.com/v/43599792/file.html
Парт 2 -https://www42.zippyshare.com/v/16930707/file.html

Инсталација - ќе ги копирате овие два фајлови во еден фолдер ќе направите extrat here и после ставете ги фајловите во Kitserver13/img/dt0f и dto07 фолдерот.