Новости

Историјата на ПЕС низ видео

14/07/2013 17:44
На ова видео ќе можете да ја погледнете историјата на ПЕС, се од 1995 година до 2013. Уживајте.   Линк од видеото: www.youtube.com/watch?v=6kuHqbRY8xM      

ПЕС 2014 Официјален Трејлер

07/07/2013 15:39
Конечно, Конами го објави официјалниот Трејлер за ПЕС 2014. Во овој трејлер можеме да видиме многу нови работи, како на пример одличната графика, нови анимации, потполно нова физика во играта (ново движење на топката и др) и феноменалната атмосфера на трибините. Сигурно би можеле да кажеме дека...