Пачови

„Jelen Super Liga“ Пач за ПЕС6

29/07/2013 17:28
Линк за симнување на пачот Jelen Super Liga за ПЕС 2006: www.pes-serbia.com/threads/27715-PES-6-Jelen-Super-Liga-patch-12-13-PES-Serbia.com-DOWNLOAD

Snow Truf by PES - Македонија

16/07/2013 22:13
Snow Truf By PES - Македонија Парт 1 -https://www66.zippyshare.com/v/43599792/file.html Парт 2 -https://www42.zippyshare.com/v/16930707/file.html Инсталација - ќе ги копирате овие два фајлови во еден фолдер ќе направите extrat here и после ставете ги фајловите во Kitserver13/img/dt0f и dto07...

ПЕС 2013 - Пач за копачки

11/07/2013 00:04
Доколку ви е потребен Пач за копачки за ПЕС 2013, кликнете на ликот кој се наоѓа со црвени букви:   www.mediafire.com/download/xd5geqdy36hc18f/ABP_%5BJune%5D.rar   НАПОМЕНА: Во пачот ги има само копачките кои се прикажани на следнава фотографија